WEBER-MLÝN.cz ESHOP WEBER-MLÝN.cz

BIOLOGICKY VHODNÉ GRANULE PRO PSY A KOČKY


Biologicky vhodné granule pro psy a kočky

Proč tak rádi skloňujeme spojení biologicky vhodné granule pro psy a kočky? Kočky a psi jsou lovci, anatomie jejich zubů, čelistí a trávicího systému je řadí k masožravcům, vyvinutým k příjmu výhradně masité potravy. ACANA a ORIJEN představují biologicky vhodné granule pro psy a kočky, které přesně odrážejí potravu, s níž by se kočky a psi setkali v jejich přirozeném prostředí

Proč je tak důležité vybírat biologicky vhodné granule pro psy a kočky? Biologicky vhodné granule pro psy a kočky z naší nabídky

Všichni psi a kočky se vyvinuli jako jejich předci. Myslíme si, že by se tak měli také stravovat, a proto volíme biologicky vhodné granule pro psy a kočky. Koncept biologicky vhodných granulí pro psy a kočky je jednoduchý: představuje bohatost, čerstvost a rozmanitost mas, se kterou by se psi a kočky setkali ve volné přírodě a pro kterou jsou vyvinuti.

Biologicky vhodné granule pro psy a kočky a jejich složení

Biologicky vhodné granule pro psy a kočky se vyznačují složením, které odráží přirozenou stravu vašich čtyřnohých přátel. Naopak vylučují vysokoglykemické sacharidy a rostlinné proteiny, které do stravy psů a koček jednoduše nepatří. Právě takové jsou biologicky vhodné granule pro psy a kočky ORIJEN a ACANA.

Konzervy PRINCE pro psy a koky

Řešení jménem biologicky vhodné granule pro psy a kočky

Zatímco my velmi často u našich čtyřnohých společníků, psů a koček, hledáme lidské atributy, není to postoj, který bychom měli uplatňovat i u jejich krmiva. A právě to dokonale řeší biologicky vhodné granule pro psy a kočky. Právě takových biologicky vhodných granulí pro psy a kočky máme bohatý výběr.

Pět zásad pro biologicky vhodné granule pro psy a kočky

Když je řeč o biologicky vhodných granulích pro psy a kočky, zastáváme pět klíčových zásad. Pět principů pro biologickou vhodnost je: bohatý obsah masa, rozmanitost mas, čerstvost mas, nízký obsah sacharidů a celé ovoce, zelenina a byliny. Všechno to naše biologicky vhodné granule pro psy a kočky splňují beze zbytku!

Biologicky vhodné granule pro psy a kočky jako výsledek vývoje. Biologicky vhodné granule pro psy a kočky odrážejí přirozenou stravu

Naše biologicky vhodné granule pro psy a kočky jsou výsledkem vývoje našich biologicky vhodných směrnic. Není divu, že se můžeme pochlubit řadou ocenění. Biologicky vhodné granule pro psy a kočky ACANA a ORIJEN odrážejí přirozenou stravu vašich masožravých miláčků.

Biologicky vhodné granule pro psy a kočky jedničkou na trhu

Biologická vhodnost, to jsou slova, která nás odlišují od běžných komerčních krmiv. I proto jsou naše biologicky vhodné granule pro psy a kočky tak žádané. Biologicky vhodné granule pro psy a kočky značek ACANA a ORIJEN jsou jedničkou na trhu, a proto je čtyřnozí domácí tvorové tolik milují.


Nejlepší krmivo pro psy a kočky (ACANA) | Nejlepší krmivo pro psy a kočky (ORIJEN) | Konzervy Prince pro psy a kočky
Biologicky vhodné granule pro psy a kočky | Hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky | Papillon hračky, pelechy
WEBER-MLYN.cz - Výhradní dovozce krmiv značky Acana a Orijen. | Code and design by BlackWEB