WEBER-MLÝN.cz ESHOP WEBER-MLÝN.cz

HRUDKOVACÍ A SILIKÁTOVÉ STELIVO PRO KOČKY


Hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky od WEBER-MLÝN

Firma WEBER-MLÝN sídlí v Hořovicích v objektu Josefa Dvorského mlýna, který byl v roce 1991 vrácen v restituci panu Miroslavu Weberovi. Kromě špičkového krmiva pro psy a kočky čítá široký sortiment i velký výběr pelechů, polštářů a bund a v neposlední řadě hrudkovací a silikátové stelivo. Firma WEBER-MLÝN nabízí skutečně kvalitní hrudkovací a silikátové stelivo.

Hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky přesně dle přání zákazníků. Doporučíme vám ideální hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky

Firma WEBER-MLÝN se za dobu své existence úctyhodně rozrostla - z původních šesti na nynějších 30 zaměstnanců, kteří se snaží vyhovět tomu, co zákazníci potřebují. Doporučit umějí jakékoli hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky. Záleží na tom, na jaké hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky je zvyklý nejen zákazník, ale především jeho čtyřnohý miláček.

Když hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky příjemně voní…

Naše hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky zásadním způsobem potlačuje nepříjemný zápach. Aromatizované výrobky příjemně voní. Hrudkovací a silikátové stelivo od firmy WEBER-MLÝN má vynikající savost a absorbuje veškerou vlhkost ze zvířecích exkrementů.

Další požadavky na hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky

Dalším požadavkem na správné hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky je, aby byl výrobek ekologický a zdravotně nezávadný, což můžeme garantovat se vším všudy. Kromě toho, že pohlcuje vlhkost a neutralizuje pachy, se může nás exkluzivní výrobek – ekologické hrudkovací stelivo Caliopsis – kompostovat nebo likvidovat s běžným domovním odpadem. Ať si ale od nás vyberete jakékoli hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky, neprohloupíte.

Exkluzivní hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky

Když už byla řeč v rámci tématu »hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky« o exkluzivním stelivu Caliopsis, je potřeba ještě uvést, že má velmi nízkou prašnost a postačuje 3x menší množství než u jiných podestýlek. Všechna naše hrudkovací a silikátová steliva mají podobné přednosti a výhody. Přijďte se přesvědčit!

Hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky – co vybrat? Důležité je, aby hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky mělo značku kvality

Když si máte u hrudkovacího a silikátového steliva pro kočky vybrat, které z nich zvolíte, dá se říci, že co člověk, to názor. Jedni chválí, že nemusejí vynášet těžké hrudky, druzí jsou zase toho názoru, že jejich kočky silikon brzy počůrají. Zkrátka a dobře, záleží na tom, co komu vyhovuje – a především na kvalitě, kterou garantujeme. Ať už jde o hrudkovací či silikátové stelivo pro kočky.

Hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky v pěti prodejnách

Co říci závěrem na téma »hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky«? Naše firma se v současné době může pyšnit jednou maloobchodní prodejnou potravin a pěti prodejnami chovatelských potřeb. Kromě firemní v Hořovicích to jsou ještě prodejny v Berouně, v Příbrami a dvě v Praze – a všude vám můžeme nabídnout kvalitní hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky.

Hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky

Nejlepší krmivo pro psy a kočky (ACANA) | Nejlepší krmivo pro psy a kočky (ORIJEN) | Konzervy Prince pro psy a kočky
Biologicky vhodné granule pro psy a kočky | Hrudkovací a silikátové stelivo pro kočky | Papillon hračky, pelechy
WEBER-MLYN.cz - Výhradní dovozce krmiv značky Acana a Orijen. | Code and design by BlackWEB